Zoekmachine optimalisatie

Websites die hoog staan in de zoekresultaten krijgen veel meer bezoekers (en potentiële klanten) dan websites die moeilijk te vinden zijn in Google. 71,33% van de zoekopdrachten klikt op de eerste pagina (positie 1 t/m 10) (bron: Advances Web Ranking 2014). Als jouw website of webshop daar tussen staat krijg je veel meer bezoekers dan als je op een andere pagina staat.

google-organic-ctr-study-20142

Zoekmachine optimalisatie werkt als volgt

Om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan word je website door Google beoordeeld op meer dan 200 factoren. Google wil haar bezoekers de meest relevante informatie bieden. Daarnaast vindt ze het ook belangrijk dat de website technisch goed in elkaar zit. En populariteit speelt een grote rol. De 200 factoren kun je in deze 3 categorieën verdelen.

De vele voordelen van zoekmachine optimalisatie

 • Veel meer bezoekers via de linkerkant van Google
 • Géén kosten per klik
 • Alleen een relatief lage maandelijkse investering
 • Langdurig effect
 • Je naamsbekendheid wordt vergroot
 • Het resultaat is concreet meetbaar

En dit levert zoekmachine optimalisatie je op

Het eerste resultaat in de zoekresultaten van Google krijgt ruim 30% van de totale klikken. Stel dat er 10.000 op een dienst zoeken die jij levert en stel dat jij op de eerste positie van Google komt te staan. 3.000 zoekers klikken dan op jouw website! Wat betekent dat voor jouw onderneming?

Onze werkwijze

Wanneer je besluit om met zoekmachine optimalisatie te starten is onze werkwijze (globaal) als volgt:

 1. Kennismakingsgesprek (telefonisch of live) met je projectleider
 2. Analyse van de beginsituatie
 3. Bepalen van de strategie
 4. Optimaliseren van de website (techniek en content)
 5. Linkbuilding
 6. Maandelijkse rapportages van de voortgang en werkzaamheden

We houden van heldere communicatie. Daarom nemen we je mee in het hele proces en elke maand houden we je op de hoogte van de voortgang en de statistieken. Zo kun je precies zien wat zoekmachine optimalisatie je oplevert!

SEO pakketten

Om de keuze een stukje gemakkelijker te maken hebben we een aantal pakketten voor je samengesteld. Zo krijg je een idee van de kosten. Maar uiteraard adviseren we je graag over het beste pakket voor jouw situatie aan de hand van jouw wensen.
Bekijk de SEO pakketten

Gratis offerte aanvragen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een goede vindbaarheid voor jouw website of webshop kan betekenen? Vul dan het formulier kosteloos en vrijblijvend in. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op om je de mogelijkheden voor jouw website of webshop te laten zien. En vind je het interessant? Dan gaan we voor je aan de slag.

Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Brandpepper?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper