Zoekmachine adverteren

Wil je snel meer bezoekers op je website of webshop? Dan is adverteren in Google een goede oplossing. Met adverteren in Google kun je al binnen een uur in de zoekresultaten van Google staan. Zo profiteer je snel van meer bezoekers en potentiële klanten.

Zoekmachine adverteren werkt als volgt

Het advertentiesysteem waarmee Google werkt het Google AdWords. In Google AdWords stel je in wanneer jouw advertenties moeten worden getoond (bijvoorbeeld als een bezoeker woonachtig is in Amsterdam en zoekt op ‘schilder’). Het voordeel is dat jouw advertenties alleen worden getoond aan jouw doelgroep. Je betaalt per klik maar je kunt zelf aangeven wat je maximaal per dag kwijt wilt zijn. Uiteraard adviseren we je over het bedrag, maar je weet in ieder geval zeker dat je nooit meer kwijt bent dan verwacht. Daarnaast kun je in Google AdWords meten hoeveel reacties je hebt naar aanleiding van je advertenties.

Stel: er klikken 10 mensen op je advertentie (a 70 cent per klik). Van die 10 mensen doet eentje een aankoop. Deze conversie kost je dus € 7,-. Maar de aankoop levert je ruim € 40,- op. Met een winst van € 33,- verdient de advertentiecampagne zich dus ruimschoots terug. Op dat moment kun je beslissen om je dagbudget te verhogen.

De voordelen van zoekmachine adverteren

 • Binnen een uur sta je in Google
 • Gericht adverteren
 • Je bepaalt zelf je budget
 • Het resultaat is concreet meetbaar
 • Snel meer klanten via je website of webshop

En dit levert zoekmachine adverteren je op

Met adverteren in Google zorg je dat er bezoekers op je website of webshop komen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Dat maakt de stap naar een conversie erg klein! Een AdWordscampagne kan altijd rendabel draaien als hij goed wordt ingesteld. Dus heb je advertentiebudget beschikbaar? Probeer het dan eens!

Onze werkwijze

Wanneer je besluit te starten met zoekmachine adverteren is onze werkwijze (globaal) als volgt:

 1. Kennismakingsgesprek (telefonisch of live) met je projectleider
 2. Analyse van de beginsituatie
 3. Bepalen van de zoekwoorden en advertenties
 4. Evalueren en verbeteren
 5. Maandelijkse rapportages van de voortgang en werkzaamheden

We houden van heldere communicatie. Daarom nemen we je mee in het hele proces en elke maand houden we je op de hoogte van de voortgang en de statistieken. Zo kun je precies zien wat zoekmachine adverteren je oplevert!

Gratis offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in Google voor jouw website of webshop? Vul dan het formulier in en binnen 1 werkdag ontvang je van ons kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden en kosten voor jouw website of webshop.

Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Brandpepper?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper