Website ontwikkeling

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Dan ben je bij Brandpepper aan het goede adres. Wij hebben inmiddels honderden klanten mogen verblijden met een nieuwe website. Dat kunnen we ook voor jou!

Een nieuwe website voor jouw bedrijf

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, wil je natuurlijk een website die goed bij jouw bedrijf past. Qua vormgeving, qua inhoud en qua stijl. Want een website is niet alleen meer een visitekaartje, tegenwoordig kan een website volledig functioneren als marketingkanaal. Maar daar is natuurlijk een goede website voor nodig. Daar kunnen wij je bij helpen!

De voordelen van een website door Brandpepper

 • Een unieke website met een uniek design, volledig gebaseerd op jouw wensen
 • Persoonlijk contact, je leert een gedeelte van ons team goed kennen
 • Onze websites zijn gemakkelijk te beheren. Je kunt dus zelf aanpassingen doorvoeren wanneer je wilt zonder dat dat extra kosten met zich meebrengt
 • Je kunt je bezoekers informeren over je dienstverlening of je producten
 • Je geeft je bezoekers de mogelijkheid om snel contact met je op te nemen

Onze werkwijze

Wij behandelen je niet als 13 in een dozijn. Jij bent uniek, jouw wensen zijn uniek. Daarom is onze werkwijze zoals hij – volgens ons – hoort te zijn: gericht op jou.

 1. Je neemt contact met ons op via het formulier op de website en onze collega neemt contact met je op om een afspraak te maken. Hij komt vervolgens bij je langs (als je dat wilt) om je wensen door te nemen en een voorstel op maat te maken. Hierin wordt direct een groffe planning gemaakt. Onze opdrachten zijn (waar mogelijk) fixed price, dus geen verrassingen achteraf.
 2. Het voorstel wordt je toegestuurd en vervolgens bespreken we hoe of wat. Dit kan live, telefonisch, hoe jij wenst. Het is immers jouw website.
 3. Bij akkoord wordt er een kick-off gepland en leer je de projectmanager en vormgever kennen. Zij komen bij je langs om je wensen met betrekking tot de vormgeving en functionaliteit door te nemen. Wensen worden besproken en natuurlijk adviseren we je over de mogelijkheden.
 4. De vormgever gaat aan de slag met jouw website. Hij gaat door tot jij tevreden bent met het ontwerp.
 5. Na akkoord op het ontwerp gaat het ontwerp naar de technische afdeling – je hebt nog steeds contact met dezelfde projectmanager – en wordt de website gemaakt. Vervolgens krijg je een gedetailleerde planning van de technische ontwikkeling.
 6. Je website wordt opgeleverd! Je kunt nu aan de slag met het vullen van de website. Afhankelijk van wat je hebt gekozen doen wij dit voor je.
 7. Ben je klaar? Geef ons een seintje en wij controleren de hele website. We testen de website op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Onze websites zijn altijd responsive. We beveiligen de omgeving – hoe zeggen we liever niet, in verband met veiligheid – en we installeren Google Analytics.
 8. Tevens begint hier je garantieperiode, afhankelijk van het SLA-contract.

Na 2 tot 3 weken nemen we de statistieken door, we adviseren je met betrekking tot marketing en we controleren of je nog steeds tevreden bent. Want je website is niet alleen jouw visitekaartje, het is een product waar wij trots op zijn!

Gratis offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met je op.

Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Brandpepper?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper