Targeting

Targeting is een onderdeel van display advertising. Display advertising is het laten verschijnen van online reclamebanners met als doel om meer naamsbekendheid en conversies te genereren. Deze banners zijn bijvoorbeeld gericht op jouw bedrijfsnaam of bevatten een product uit jouw webshop. Een banner is vaak statisch, maar tegenwoordig zie je steeds meer banners met dynamische en interactieve content. Denk aan een video, tv-commercial of game. Door display advertising activeer je potentiële klanten om (weer) naar je website te gaan.

Display advertising zorgt voor meer relevante bezoekers

Voor het opzetten een display campagne maken wij gebruik van het Google netwerk. Hiermee adverteer je direct op miljoenen websites, video’s en apps. Display advertising kan tegenwoordig heel gericht, op basis van doelgroep, profiel, onderwerp, zoekwoord of specifieke website. Ook is het mogelijk om in te springen op de fase in het verkoopproces waar de klant zich bevindt. Zo wordt de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon getoond.

De voordelen van targeting

Targeting heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat je heel gericht kunt adverteren op mensen die geïnteresseerd zijn in de dienst of het product dat jij aanbiedt. Een advertentie in de krant doet bijvoorbeeld het tegenovergestelde: die komt bij iedereen terecht. Je kunt je voorstellen dat zo’n krantadvertentie veel minder oplevert. Daarnaast maak je mensen bekend met je merk, je brengt de juiste boodschap op het juiste moment en je kunt snel schakelen! Hebben je concurrenten een lagere prijs voor hetzelfde product? Je kunt je advertentie direct laten aanpassen.

Onze werkwijze

 1. Je vult het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en je een voorstel te doen.
 2. Als je akkoord gaat, neemt een van onze marketingmedewerkers contact met je op om te bespreken wat je wensen zijn en je te adviseren over de mogelijkheden.
 3. Als jullie samen hebben kortgesloten wat het plan is, wordt een planning aangegeven.
 4. Vervolgens gaat een van onze grafische vormgevers aan de slag met het ontwerpen van de banners.
 5. Er wordt een account gemaakt, de doelgroep wordt ingesteld en de betalingsmethode wordt ingesteld. Vervolgens krijgen de potentiele bezoekers van jouw website of webshop banners te zien op verschillende websites om ze zo te attenderen op jouw bestaan.
 6. Elke maand evalueren we de resultaten en hebben we contact.

Gratis offerte aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden of jouw verkopen of reacties groeien wanneer je targeting inschakelt? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je de mogelijkheden en kosten te laten zien.
Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Onze voordelen

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper