Spamfilter

Krijg jij elke dag een hele lading e-mail waar je niet op zit te wachten? Ons spamfilter helpt bedrijven te beschermen tegen spam, virussen, malware en phishing. Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige trend zich doorzet, wordt dit percentage alleen maar hoger. Mailservers zijn dus vrijwel onafgebroken aan het werk om spam tegen te houden. Met ons filter hoef je dit niet meer zelf op te lossen, want al je mail wordt opgevangen door onze servers en gecontroleerd op bedreigingen van buitenaf.

spamfilter

Voordelen van ons spamfilter

Hoge kwaliteit filtering
Dankzij de ongeëvenaarde intelligentie van het filter wordt nagenoeg 100% van alle spamberichten eruit gehaald met bijna nul vals positieven. Het systeem behoort tot de beste in de markt doordat het dagelijks miljoenen e-mails filtert en hiervan leert. Hierdoor ben jij altijd optimaal beschermd!

Uitgaand filter
In tegenstelling tot veel concurrenten bieden wij een compleet pakket inclusief uitgaand filter. Het uitgaande spamfilter is namelijk bijna net zo belangrijk als het inkomende filter. Door je uitgaande e-mail te filteren, ontvangen je klanten, leveranciers en relaties geen ongewenste mail. Ook voorkom je dat je server op een blacklist terechtkomt en houd je je online reputatie hoog.

Eenvoudige configuratie
Via een gebruiksvriendelijke en persoonlijke pagina krijg jij toegang tot verschillende toestemmingsniveaus, brandingopties en andere functionaliteiten als automatische gebruikersherkenning, bijlagebeheer en white- en blacklistingtools.

Upgrades en support
Het spamfilter verwerkt dagelijks miljoenen e-mails en past zijn parameters hierop aan. Doordat het systeem weet hoe spammers te werk gaan, is het mogelijk om hier al in een vroeg stadium in te grijpen. Hierdoor is het systeem altijd up-to-date en blijft jouw mail vrij van ongewenste e-mail.

Werkwijze

 1. Jij vult het contactformulier in.
 2. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het gesprek bespreken we jouw wensen en adviseren je over de mogelijkheden.
 3. Wij stellen het spamfilter volledig voor je in. Hier hoef je zelf niets voor te doen.
 4. Het spamfilter is meestal binnen een werkdag gerealiseerd.

Wij bieden een eenvoudig abonnement per domein voor €12,50 per maand. Wij rekenen dus geen bedrag per gebruiker, per mailbox of voor de hoeveelheid data die gefilterd wordt. Voor partijen met grotere aantallen domeinen hebben wij een nog scherpere aanbieding.

Gratis offerte aanvragen

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn vereist voor verzending

Waarom Brandpepper?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?