SEO-teksten schrijven

Zoek je iemand die jouw website of webshop kan voorzien van SEO-teksten? Daar kunnen wij je mee helpen.

SEO-teksten voor jouw website

Een SEO-tekst is een tekst die specifiek is geschreven om de vindbaarheid van je website te verbeteren, zonder dat je bezoeker daar ‘last’ van heeft. SEO-teksten zijn belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Want als jouw belangrijkste zoektermen niet voorkomen in je website, weet Google ook niet dat je op die termen in de zoekresultaten getoond wil worden.

De voordelen van Brandpepper

Brandpepper is bedreven in online marketing. Hoewel SEO-teksten een onderdeel zijn van zoekmachine optimalisatie krijgt dit bij ons net zoveel aandacht. En omdat we veel ervaring hebben met online marketing weten we precies hoe een SEO-tekst in elkaar moet zitten. We reageren snel, we werken met een persoonlijke touch en je weet precies waar je aan toe bent. Transparant en duidelijk, dat is wat ons typeert.

Onze werkwijze

 1. Jij vraagt een offerte aan en wij nemen vrijblijvend contact met je op. We bespreken het plan, we maken een offerte en jij geeft wel (of niet) akkoord. Jij weet precies waar je aan toe bent (financieel) en wij kunnen aan de slag.
 2. Als eerste gaan we kijken – als je dat nog niet hebt gedaan – welke zoekwoorden het meeste rendement opleveren voor jouw website. We doen een uitgebreide zoekwoordenanalyse en bespreken de resultaten met jou. We adviseren welke zoektermen het belangrijkst zijn.
 3. Vervolgens controleren we de website op het belangrijkste zoekwoord. We adviseren je welke dingen je kunt verbeteren aan de website om zo beter gevonden te worden.
 4. Vervolgens maken we voor de 10 beste zoekwoorden pagina’s op je website – als die nog niet bestaan – voorzien van SEO-teksten.
 5. Dit alles doen we in overleg, dus geen verrassingen voor- of achteraf. Ook niet financieel.

Onze SEO-teksten bestaan in ieder geval uit meer dan 300 woorden. Maar hoe veel woorden precies is afhankelijk van het onderwerp. Over sommige onderwerpen kun je iets meer vertellen dan over de andere. Daarnaast zorgen we dat de bezoeker de teksten fijn kan lezen door deze te verdelen in alinea’s en te verduidelijken met tussenkoppen.

Gratis offerte aanvragen

Wil jij SEO-teksten laten schrijven en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken, geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Brandpepper?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Binnen 4 uur reactie
 • Vrijblijvend en kosteloos advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Ruim honderden klanten
 • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper