Fotografie

Lachen naar het vogeltje

Goede foto’s trekken de aandacht, maar leiden niet af. Ze brengen letterlijk jouw verhaal in beeld. Of dit nu gaat om sympathieke foto’s van jou en je collega’s of om sfeervolle productfoto’s. De fotografen van Brandpepper Media hebben er een oogje voor. Je hoeft alleen nog maar te lachen naar het vogeltje.

Je kunt bij ons terecht voor: productfotografie, food, evenementen en (zakelijke) portretten.

 

Onze meestverkochte pakketten

Om je alvast een kleine richtlijn te geven, hebben wij hieronder onze meest verkochte pakketten opgesomd. Deze prijzen zijn richtprijzen en zullen per project samengesteld worden, afhankelijk van de wensen en eisen.

 

Bronze pakket

Drie uur bedrijfsreportage fotografie met resultaat circa 25 foto’s voor € 355,00.

 

Silver pakket

Halve dag bedrijfsreportage fotografie met resultaat circa. 25 foto’s voor € 520,00 + portret fotografie voor € 10,00 per portret (wanneer de portretten allemaal in dezelfde setting kunnen).

 

Gold pakket

Hele dag bedrijfsreportage fotografie met resultaat circa 60 foto’s voor € 850,00 (met eventueel portret fotografie voor € 10,00 per portret).

 

Bedrijfsfilm

Al vanaf €1.195,00!

 

Google fotografie

Al vanaf €245,00!

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Brandpepper?

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Binnen 4 uur reactie
  • Vrijblijvend en kosteloos advies
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Ruim honderden klanten
  • Klantoordeel: 8,8

Over Brandpepper

Wij vertellen jouw verhaal. Online en offline. Wij vinden dat kaders er zijn om buiten te denken en doen aan ‘u vraagt, wij denken’ in plaats van ‘u vraagt wij draaien.’ We zijn zakelijk, maar nooit onpersoonlijk. Wij zijn geroutineerd, maar ons werk is nooit routine. Wij zijn er voor jouw verhaal. Aangenaam, wie ben jij?

Gratis SEO check

300x250 Banner Brandpepper