Even voorstellen: Erwin

Geplaatst op 28 oktober 2016
image-erwin

Op dit moment werk ik bij Brandpepper als accountmanager, dus het kan goed zijn dat je me al eens gesproken hebt. Wellicht heb ik je in het echt ontmoet, misschien alleen digitaal. Maar de meeste klanten zijn me bekend! :-)

Hoe het begon

Vanuit mijn stage 8 jaar geleden ben ik terecht gekomen bij FeelGoodClub AeroFitt, een sportcentrum met inmiddels 7 vestigingen. Hier ben ik nauw betrokken geweest bij het opzetten van de sociale media, website en mobiele app. Inmiddels ben ik hier nog altijd werkzaam (in de avonduren) en ben ik verantwoordelijk voor alle online marketing van AeroFitt.

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik begonnen met werken als verkoper binnendienst bij een B2B-bedrijf. Al gauw merkte ik dat ik hier niet voldoende plezier uit haalde: het werk had te weinig uitdaging. Ik raakte betrokken bij het marketingteam en samen hebben we de social media kanalen opgezet, gezorgd voor een betere vindbaarheid en advertentiecampagnes in Google. De online marketing heeft me altijd geïnteresseerd  en dat was voor mij ook de reden dat ik ben gaan solliciteren bij verschillende mediabedrijven. Zo kwam ik bijna 2 jaar geleden bij Brandpepper Media terecht als accountmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met bestaande klanten en voor het opbouwen van nieuwe relaties. We zijn een full-servicebureau, dus mijn kennis als online marketeer draagt bij aan een gedegen advies over de meest gecompliceerde vraagstukken.

De online branche is een enorme veranderlijke branche, wat het werk erg uitdagend maakt!

Een echte Achterhoeker

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Hengelo (Gelderland) en daar woon ik inmiddels al weer 25 jaar. In mijn vrije tijd sport ik graag, pak ik een terrasje of ga ik naar een feestje!

Benieuwd of ik je kan helpen met het uitdenken van je idee? Doe mij dan eens een belletje! :-)

Neem contact op

Onze voordelen

  • Professioneel & persoonlijk
  • Binnen 4 uur reactie
  • Vrijblijvend en kosteloos advies
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden klanten
  • Klantoordeel: 8,5